5 تکنیک ساده برای درختکاری بدون آبیاری در 5 سال
5 تکنیک ساده برای درختکاری بدون آبیاری در 5 سال
Blog Article
تکنیک های مراقبت و نگهداری ……………………………………………………….. ۸۲
کلیه حقوق این وبسایت متعلق به " کتاباتون " بوده و هر گونه کپی برداری ممنوع میباشد!
گونه های مقاوم به خشکی …………………………………………………………………. ۳۷
سخنان آخر – تذکرات نهایی……………………………………………………………. ۹۹
این پایگاه اینترنتی هیچ مسئولیتی در قبال محتویات کتاب ها و مطالب موجود در سایت نمی پذیرد و محتویات آنها مستقیما به نویسنده آنها مربوط میشود.
وی از احداث مخزن ۱۵۰ مترمکعبی در ورودی شهر در میدان «زعفران» خبر داد و گفت: با استفاده از ظرفیت این مخزن قادر خواهیم بود به مدت ۹۰ روز در طول سال فضای سبز چهار کیلومتری بلوار امام رضا(ع) را آبیاری کنیم.
نماینده مجلس: اگر وزارت اطلاعات تایید کند که فرزندان عاملی تابعیت خارجی دارند، مجلس ورود خواهد کرد
مزایا و معایب کشت بدون آبیاری - پایگاه دانلود رایگان کتاب
در صورت مشاهده کتابی خارج از قوانین در اینجا اعلام کنید تا حذف شود(حتما نام کامل کتاب و دلیل حذف قید شود) ، درخواستهای سلیقه ای رسیدگی نخواهد شد.
تکنیک های آماده سازی خاک ها …………………………………………………….. ۴۳
پیشنهاد سردبیر «مردم» در پویش دو درجه کمتر آیین ملی تکریم مادران و همسران شهدا مرور روزنامههای ۲۵ آذر ۱۴۰۳ مردم از «آلودگی هوا» میگویند پربازدیدها برنامه روزانه قطعی برق در مشهد اعلام شد بارش برف در خراسان رضوی آغاز شد هزارو ۷۰۰ داوطلب برای ورود به دانشگاههای افسری در مشهد رقابت کردند مدیرکل راهداری خراسان رضوی: سفرهای غیرضروری در روزهای شنبه و یکشنبه را لغو کنید website برف سنگین در راه خراسان رضوی/ دستگاههای بحرانمدار به صف شدند بارش برف در خراسان رضوی ادامه دارد هشدار خود مراقبتی برای شهروندان در کلانشهر مشهد صادر شد مشهد در آمادهباش یخبندان باران و برف در راه است/ خراسانرضوی یخ میزند فرماندار مشهد: همه مدیران در آمادهباش هستند/ اطلاعرسانی قطعی گاز و برق +فیلم وب گردی
این پایگاه اینترنتی هیچ مسئولیتی در قبال محتویات کتاب ها و مطالب موجود در سایت نمی پذیرد و محتویات آنها مستقیما به نویسنده آنها مربوط میشود.
علاوه بر این اقدامات، (همان طور که در بخش قبلی این مقاله گفتم) انتخاب #گونه_های_درختی #مقاوم_به_خشکی بسیار مهم است. کاشت درختانی که با شرایط خشک سازگار هستند می تواند شانس بقای آنها را بدون آبیاری به میزان قابل توجهی افزایش دهد. تجربه ها و مشاهدات و تحقیقات من در ایران بخصوص در جنوب ایران نشان می دهد که گونه هایی مانند #اقاقیا، #کهور، #گز و بید بیابانی (#گون) دارای سیستم #ریشه_عمیقی هستند که می توانند به آب #ذخیره شده در عمق بیشتری در خاک دسترسی داشته باشند و در محیط های خشک آنها را انعطاف پذیر می کند. با ترکیب این روشهای #برداشت و #حفظ_آب_طبیعی، میتوان #اراضی_خشک را #بدون_اتکا_به_آبیاری بهطور پایدار احیا کرد. نکته کلیدی در #به_حداکثر_رساندن استفاده از #منابع_آبی موجود و ایجاد محیطی است که از #رشد و #بقای #درختان در #شرایط_چالش_برانگیز #حمایت کند. با #برنامه_ریزی و #اجرای دقیق، #هنر_کاشت_درخت #بدون_آبیاری می توان دگرگونی های قابل توجهی را در #مناظر #خشک، #تقویت_تنوع_زیستی و #ارتقای #انعطاف پذیری #اکولوژیکی ایجاد کند. ادامه مقاله در لینک زیر:
جنگل و جنگلکاری …………………………………………………………………………. ۲۱